Tel.:
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd

Van Intradin (Shanghai) Machines Co., Ltd.

          Het belangrijke Materiaal van de Vleesverwerking

Thuis

Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Fabrieksreis

1 2 3 4
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd
Lassen
CNC-bewerkingscentra
CNC bewerkingscentrum
Elektrisch lassen

Lassen

CNC-bewerkingscentra

CNC bewerkingscentrum

Elektrisch lassen

1 2 3
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd
testend centrum
Testend LAB
Functie het Testen

testend centrum

Testend LAB

Functie het Testen

 • lopende band

  Intradin heeft productiebasissen in Shanghai, Huzhou en Qingdao. De installaties stellen een verscheidenheid van mechanische verwerkingscategorieën, door diverse vormen van verwerking in werking, kunnen zij aan verschillende productievereisten met voorrang voldoen die aan diepgaande vervaardiging van machine het eindigen wordt verleend, gebruikend automatisering en magere productiemogelijkheden.
   

  Het beheersysteem van Intradin heeft de certificatie van ISO9001-Kwaliteitsbeheersysteem overgegaan; OHSAS18001 bedrijfsgeneeskundigen & Veiligheidsbeheerssysteem en ISO14001-Milieubeheersysteem.
   

  Intradin 3 plant allen volgt magere productiepraktijken. Voert het professionele magere de verbetering van het Intradin team voortdurende verbetering voor elke productieverbinding uit, die op magere verbetering van productie van stroom uit één stuk en vervanging van arbeid richt door geautomatiseerde machines.

  De de productiecapaciteit van Intradin verzekert klanten zij hun goederen op tijd, op de kwaliteit, kosten en veiligheidsniveaus zullen worden die zij zoeken.

 • R & D

  Het Onderzoek & de Ontwikkelings het Centrum van Intradin is een banner van de strategische ontwikkeling van het Bedrijf, en een belangrijke stichting voor het verbeteren van het bedrijfsprofessionalisme van Intradin.

  Het Onderzoek & de Ontwikkelings het Centrum van Intradin creeert een platform voor professionele ontwerp en innovatie. Gebaseerd op het geïntegreerde het werk proces van „onderzoek – ontwikkeling – het ontwerp – technologie – experiment“, het Centrum ontwikkelt zich, onderzoek, en tests nieuwe producten om aan vereisten van kwaliteit, milieu en bedrijfsgeneeskundigen & veiligheidssystemen te voldoen.
   

  Het Onderzoek & de Ontwikkelings de mogelijkheden van de de vormproductie van het Centrum van Intradin maken het voor Intradin gemakkelijk om snelle steekproeven te maken om meetbare gegevens voor kwaliteitsborging van van de nieuw productontwikkeling en vervaardiging echte producten tijdig te verstrekken.

  Tegelijkertijd, voordeel halend uit externe professionele ontwerpteams, voeren het Onderzoek van Intradin & het Ontwikkelingscentrum richting en prospectieve studies met betrekking tot producten, veranderende technologieën, en markteisen uit. Van de het productonderzoek & Ontwikkeling van Intradin het niveau verkort cyclus van nieuw productlanceringen om afzetmogelijkheden te grijpen en laat Intradin toe om de naverkoopdienst en technische ondersteuning voor geïntegreerde oplossingen van producto&o te verlenen.
   

  Hechtend groot belang aan bescherming van intellectuele-eigendomsrechten, momenteel heeft het Onderzoek & ontwikkelingscentrum meer dan honderden binnenlandse en buitenlandse octrooien in totaal aangevraagd.

Contactgegevens
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd

Contactpersoon: Ms. Winnie Hu

Tel.: 86-21-64908190-6670

Fax: 86-21-64856185

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd
Road van No.118duhui, Minhang-District, Shanghai, 201109 China
Tel.:86-21-64908190
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Elektrische Gehaktmolen Leverancier. © 2017 - 2022 electricmeat-grinder.com. All Rights Reserved.